Bordi i drejtorëve i krijuar nga Qeveria Kurti shkarkon kryeshefin e KRU “Gjakova”

Kryeshefi ekzekutiv i KRU “Gjakova”, Ismet Ahmeti, është shkarkuar sot, këtë e ka konfirmuar Ahmeti për redaksinë e TV Syri.

Në një bisedë telefonike Ahmeti tha që nuk e ka ndonjë arsye specifike se pse ka ardhur deri tek vendimi për shkarkimin e tij, duke thënë që ky vendim është marrë nga bordi i drejtorëve i krijuar nga Qeveria Kurti.

Ahmeti, për TV Syri, gjithashtu tha që si aksionare që Qeveria e Kosovës është në ndërmarrjen tonë, e ka të drejtë ta marrë këtë vendim.

Read Previous

Shënohet java e njeriut me shkop të bardhë në Gjakovë

Read Next

Gexha-Bunjaku flet për bashkëpunimin midis Bankës Botërore dhe Ministrisë së Shëndetësisë