Qytetarët me opinione të ndryshme për punimet në qendër të qytetit

Projekti infrastrukturor në qendër të qytetit të Gjakovës dita ditës është drejt finalizimit. Disa nga qytetarët e intervistuar sot kanë dhënë opinionet e tyre në lidhje me punimet  e zhvilluara prej kohësh në këtë pjesë.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

“NATO-ja veproi për shkak të krimeve të tmerrshme si ky që kishte ndodhur këtu”, Hovenier e Rohde nga Krusha e Madhe

Read Next

Si ndikon agjërimi te shtatëzënat dhe lehonat?