Përurohet terreni i basketbollit në shkollën “7 Shtatori” në Gërqinë

Nxënësit e shkollës “7 shtatori” në Gërqinë nga sot e tutje do të mund ti gëzohen aktiviteteve që do të zhvillohen në terrenet sportive të basketbollit. Ato u inaguruan sot nga kryetari Gjini dhe bashkëpunëtorë, të cilët pohuan se 12 mijë e 500 euro janë shpenzuar për këtë projekt.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Leximi i mamografive do të bëhet vetëm gjatë muajit tetor

Read Next

Dyshimet për keqtrajtimin e një 3-vjeçari, paraburgim për edukatoren dhe kuzhinieren e çerdhes në Fushë Kosovë