NJË JETË NË NJË ORË: Mentor Kaçi

Ish-I burgosuri politik, aktivisti, punëtori i montazhës, pasionanti i muzikës Rok, kitaristi Mentor Kaçi, shpalos shumë fragmente nga jeta e tij.
Përmes fotografive të zgjedhura, për shikuesit e emisionit “Një jetë në një orë”, ndan shumë emocione nga e kaluara e tij. Ai flet për burgun, leximin, shëtitjet, koncertet, studimet, pikturën dhe kohën e lirë, duke i ofruar shikuesit plot momente nga e shkuara e tij.

Read Previous

Deputeti gjerman: Ndërlidhja e Asociacionit me anëtarësimin e Kosovës në KiE do të ishte gabim i rëndë

Read Next

Dr. Syla: Vajzat e reja duhet vaksinuar me vaksinën që i mbron nga kanceri i qafës së mitrës