Në shkollën “Emin Duraku” mbahet ligjeratë për dukurinë e korrupsionit

Organizata për zhvillim të komuniteteve “Human” në kuadër të javës botërore kundër korrupsionit ka implementuar projektin “Fuqimizimi i lidhjeve në mes të shoqërisë civile dhe institucioneve publike për promovimin e sundimit të ligjit në Kosovë. Një aktivitet në kuadër të ketij programi është mbajtur sot në shkollën “Emin Duraku”.

Read Previous

Sot u zhvilluan garat zonale në ping-pong

Read Next

​Kurti-gazetarëve të strehuar nga Ukraina e Afganistani: Kosova shtëpia juaj e dytë