Murati: Mbi 16 mijë familje kanë aplikuar deri tash për subvencionim të faturave të energjisë elektrike

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka njoftuar se mbi 16 mijë familje kanë aplikuar deri tash për subvencionim të faturave të energjisë elektrike.

Murati ka thënë se aplikimi do të jetë i hapur deri në fund të shtatort, derisa ka inkurajuar të gjitha familjet që kanë të ardhura mesatare mujore më pak se 150 euro për anëtar, që të aplikojnë.

“Aplikimi do të jetë i hapur deri në fund të muajit shtator, dhe mund të bëhet online në formularin: https://see.rks-gov.net Inkurajohen të aplikojnë të gjitha familjet që kanë  të ardhura mesatare mujore më pak se 150 euro për anëtar.  Në veçanti, inkurajohen që të aplikojnë familjet që kanë anëtarë me aftësi të kufizuara, që janë prindër vetushqyes, apo që janë pensionistë që jetojnë vetëm e pa përkujdesje”, ka shkruar Murati. /EO/

Read Previous

Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK-së: 70% e seancave ishin të mbyllura për publikun

Read Next

Roth: Vuçiqi është përgjegjës për dhunën ndaj KFOR-it në veri