ME ELDITËN: Shpirti filantropik në shërbim të komunitetit

Tema e radhës në emisionin ME ELDITËN ishte shpirti filantropik dhe edukimi joformal. Të ftuar ishin Arbër LLeshi, drejtor i BONEVET Gjakova dhe Lum Zhubi, student dhe aktivist.

BONEVET që në gjenezën e tij ka karakter filantropik, ai është krijuar nga fondacioni “UNË E DU KOSOVËN” ka nisur në vitin 2008 me qëllimin t’ju vijë në ndihmë familjeve në nevojë por dhe në arsimimin e gjeneratave të reja, kultivimin e sportit, artit dhe zanatit.

E se si u kyçën në këtë rrugë dhe sa është e vështirë që të vazhdojnë ta përshkrojnë atë na tregojnë mysafirët në studio.

Për më shumë ndiqni videon më poshtë:

Read Previous

Muçiçi kërkon nga Qeveria që të lejohet mbajtja e dasmave

Read Next

Rita Ora publikon fotografi të Vjosa Osmanit: Urime Presidentja e re e Kosovës