ME ELDITËN: Menaxhimi i pandemisë në spitalin “Isa Grezda”

Këtë të shtunë me Elditën ishte i ftuar U.D së drejtorit në spitalin “Isa Grezda”, Hilmi Shala. U diskutua për punën dhe organizimin e reparteve, efikasitetin e shërbimeve dhe përgatitjet për ndonjë fluks të mundshēm me Covid-19.

Ju mund ta ndiqni intervistën e plotë në linkun më poshtë:

Read Previous

Rrjetet sociale do të fshijnë postimet që mohojnë gjenocidin në Srebrenicë

Read Next

Interesim i ulët nga diaspora për votim në zgjedhje lokale