ME ELDITËN: Ecja Malore, përgjegjësitë dhe përparësitë

Emisioni i së shtunës iu kushtua pasionit për ecjen malore. I ftuar në studio për të folur rreth përgjegjësive dhe përparësive të këtij aktiviteti ishte Besnik Dujaka, kryetar i SHBA “Pashtriku”.

Është mirë kur pasioni yt të ndikon mirë në shëndetin e përgjithshëm, ashtu siç ky i fundit ofron.

Read Previous

Vendimi i mundshëm për deklarimin e pasurisë mirëpritet nga profesorët

Read Next

​Kuvendi miraton dy marrëveshje ndërkombëtare