ME ELDITËN: Arbëreshët dhe traditat e tyreMysafirë nga Kalabria e Hora e Arbëreshëve në emisionin “Me Elditën” flasin për traditat, veshjet, ushqimet por edhe gjithçka tjetër që lidhet me jetën e tyre.

Ata rrëfejnë si janë përpjekur ta ruajnë gjuhën e bukur shqipe, si zgjedhin ta trashëgojnë atë brez pas brezi, madje edhe për lidhjet që ata kanë me Kosovën dhe Shqipërinë.

Read Previous

Akademi përkujtimore në kujtim të heroit Ali Hasi

Read Next

Parashikimi i motit për sot