Kusari-Lila e shoqëruar nga ministri Hajrulla Çeku vizituan disa prej objekteve të trashëgimisë kulturore- E SPONSORIZUAR

Mimoza Kusari-Lila, kandidatja për kryetare të komunës së Gjakovës e shoqëruar nga ministri Hajrulla Çeku, i bënë vizitë disa prej objekteve të trashëgimisë kulturore të Gjakovës.

Këtë e bëri të ditur kandidatja Kusari-Lila përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

Postimi i plotë:

Read Previous

Pupovci: Në shkollat që janë qendra votimi, të hënën mbahet mësimi online

Read Next

Franco Federici: Ishte nder dhe privilegj të jem komandant i KFOR-it