Kolaj: Do të punojmë që të zhvillohet më tej shtegu Devë-Shkugëz- KRONIKË ZGJEDHORE

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Partia shqipëtare demokristiane, Ferdinand Kolaj dhe kandidatët për këshilltarë komunal vizituan sot shtegun e ecjes që fillon nga Deva e deri në Shkugëz. Kolaj tha që kjo pjesë do të zhvillohet edhe më tej në mandatin e tij qeverisës.

Kandidatët vazhduan rrjedhën e e fushatës për të ndaluar te fusha e agroturizmit “Toka Jonë” ku Kolaj këtu u premtoi mbështetje bizneseve e sidomos të këtij lloji sepse të njëjtat ndikojnë pozitivisht në ekonominë e vendit tonë.

Read Previous

Sveçla: Aksioni policor nuk është i drejtuar kundër qytetarëve apo lokacioneve të caktuara

Read Next

Osmani për aksionin e sotëm: Kanë perënduar ditët e krimit të organizuar