Klubi Taekwondo “Dearti” në “Miq në pasdite”

Emisioni i fundit i pasdites në Syri iu kushtua të gjithë të apasionuarve të artit marcial taekwondo. Të ftuar ishin klubi taekwondo “Dearti”.

Është mirë kur fëmijët iu kushtojnë kohën e tyre sportit dhe jo vetëm sepse kështu zhvillohen si njerëz por dhe si fizik. Rast të tillë kemi me anëtarët e këtij klubi të cilët u kujdesën të na sjellin pak nga përditshmëria e tyre dhe të shërbejnë si motiv për të tjerët, për më shumë ndiqni emisionin e plotë:

Read Previous

2 pacientë të hospitalizuar nga Covid-19 në spitalin e Gjakovës “Isa Grezda”

Read Next

11-vjeçari diplomohet për Fizikë me rezultate të shkëlqyera, do nisë masterin