Këshilla për fillestarët në ngasje

Nëse ju kryeni me sukses orët teorike dhe pjesën praktike, pajiseni me patent shofer. E kur ndodh kjo ekziston një limit shpejtësie për të gjithë vozitësit e rinj.

Shpesh debatohet për atë se kush janë shoferë më të mirë, meshkujt apo femrat. E sipas Blendit kjo punë shpjegohet lehtë.

Makinat e lehtësojnë qarkullimin dhe na mundësojnë të fitojmë në kohë. Mirëpo paisja me patent shofer, kërkon përkushtim, ndjekje të ligjëratave e shumë praktikë, për të gjithë ata që duan të bëhen të zot në qarkullimin e automjetit.

Read Previous

Kuka: Ka ardhur koha që Kosova të ketë Këshillin Kombëtar tē Sportit

Read Next

OBSh: Miliona fëmijë nuk po marrin vaksina të sëmundjeve tjera për shkak të COVID-19