KEDS njofton ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër në Gjakovë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime në projekte investive dhe punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik. Si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari:

Punime në projekte investive/ Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Piskota (kodi: 80080008) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carapatok, Dedë Gjon Luli, Dardania, Fehmi Agani, Gjon Sereçi, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Lidhja e Prizrenit, Luigj Gurakuqi, Mark Lleshi, Mark Malota, Mihail Grameno, Minatori, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivari.

Arsyeja: Projekte investive, punime elektrike sipas projektit si dhe energjizimi i rrjetit të ri.

Read Previous

U qëllua nga makina, publikohet momenti i vrasjes së 41-vjeçarit

Read Next

Kjo është gjendja e rrugëve që shpiejnë në vendkalimet kufitare