Kaloi afati i paralajmëruar, rrugët ende të shkatërruara

Gjendja e shumicës prej rrugëve të qytetit të Gjakovës nuk është aspak e mirë. Shumica prej tyre janë dëmtuar për shkak të punimeve nga Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, dhe përkundër se ishin planifikuar të rregullohen ditë më parë, shumica prej tyre vazhdojnë të mbesin shumë të dëmtuara.

Read Previous

Nga sot deri më 17 maj ofrohen shërbime shëndetësore falas për pensionistë nga Dr. Agron Abrashi

Read Next

Renditja e fundit e favoritëve për Topin e Artë