• 1 July, 2022

Kabineti qeveritar mblidhet sot

Qeveria e Kosovës sot pritet të mbajë mbledhjen e radhës, duke filluar nga ora 14:00.

Në këtë mbledhje, ndër të tjera, do të shqyrtohet Projektligji për Kompensimin e Viktimave të Krimit dhe ai për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë dhe të Dhuratave./Gazetasinjali/

Read Previous

FDA autorizon dozën e tretë të Pfizer për fëmijët e moshës 16-17 vjeç

Read Next

Jivdipe Tumenca – Të drejtat e njeriut