Interesim i vogël i mësimdhënësve për vaksinim anti-covid

Ditë më parë ministrja e arsimit Arbërie Nagavci ka rekomanduar që të gjithë mësimdhënësit të vaksinohen deri me 1 shtator në mënyrë që viti i ri shkollor të filloj mbarë dhe me pjesëmarrje fizike.

Në qendrën e vaksinimit në Gjakovë deri më tani interesimi i mësimdhënësve për tu vaksinuar me vaksinën anti-covid është i vogël.

Read Previous

Informimi për mekanizmat e drejtësisë i mangët në shoqëri

Read Next

Promovohen dy libra për figurat e shquara të Komunitetit Bektashian