Inagurohet objekti i IP “Ganimete Tërbeshi” në paralagjen Dardania

Fëmijët e qëndrimit ditor në Institucionin “Ganimete Tërbeshi” por që janë të regjistruar në çerdhen që ndodhet në Dardani, nga sot e tutje kanë kushte më të mira. Me një ambient të ri dhe shumë funksional në secilën hapësirë, objekti ka hapur dyert sot pas pushimeve më të gjata se zakonisht.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Filluan punimet me tri kontrata të reja në asfaltimin e infrastrukturës rrugore

Read Next

Pastrohet deponia ilegale e mbeturinave në fshatin Korenicë