Filluan punimet me tri kontrata të reja në asfaltimin e infrastrukturës rrugore

Disa projekte infrastrukturore kanë filluar në dy javët e fundit në komunën e Gjakovës. Sot zyrtarisht kanë filluar punimet në asfaltimin e disa akseve rrugore në Popoc, Morinë, Ponoshec, Brovinë, Bec dhe Mulliq.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

SHMT “Nexhmedin Nixha” hap konkurs për arsimin e të rriturve

Read Next

Inagurohet objekti i IP “Ganimete Tërbeshi” në paralagjen Dardania