Ëmbëltorja Sharri, ndalesa e parë e çdo adhuruesi të së ëmblës

Kush nuk ka nostalgji për ëmbëlsirat e Sharrit? Nuk ka gjakovarë e as nga ata që vijnë për vizitë në Gjakovë, që të paktën një herë nuk e kanë shijuar bozën e eklerin e Sharrit.

Por kush në fakt e krijoi këtë ëmbëltore?

Familja Mejzini nga Upoja biznesin e filluan në Gjakovë qysh para 80 vitesh. I pari që e filloi ishte Xhemajlini. Se si i erdhi ideja dhe pse pikërisht në Gjakovë, ndiqni në videon më poshtë:

Read Previous

Sot LDK do të vendos nëse do ta mbështes Vjosa Osmanin

Read Next

Njeriu më i pasur i Çekisë vdes nga rrëzimi i helikopterit në Alaskë