Çka është skizofrenia, flet Dr. Mahmud Lila

Neuropsikiatri Mahmut Lila në një prononcim për televizionin tona ka pohuar se skizofrenia nuk është një sëmundje, por një çrregullim psikik që nuk shërohet por vetëm përmirësohet. Madje doktori thotë se përsonat e prekur nga ky çrregullim duhet ta kenë mbështetjen nga familjarët dhe njerëzit përreth.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

​Rohde: Gjermania po e çon Kosovën sërish në COP28

Read Next

Ish-objekti i ngrohtores së qytetit do të kthehet në Qendër të Biznesit