Agon Rama flet për udhëtimin aventuresk në Tajlandë

Pasionin e tij, Agon Rama po kujdeset ta bëjë edhe si promovim për vendin. Vizitat në bjeshkët e Pashtrikut por jo vetëm, promovimi i natyrës dhe përjetimeve të tij në Tajlandë janë vetëm disa nga temat kyçe të bisedës Në katër sy.

Rama bën thirrje për të rinjtë dhe të gjithë të apasionuarit t’ju bashkohen nismës për një jetë më afër natyrës, vlerësim të bukurive vendore dhe mbi të gjitha promovim të tyre.

Për këto dhe gjithçka tjetër ndiqni “Në katër sy” të enjten, 25 shkurt, ora 20:00 në TV Syri.

Read Previous

Komuna e Gjakovës hap konkurs për mësimdhënës të gjuhës rome

Read Next

Nxënësit që triumfuan në garat e fizikës