Zgjedhet rektori i ri i Universitetit të Gjakovës

Është zgjedhur rektori i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” .

Me 6 vota pro dhe një votë të pavlefshme, Drilon Bunjaku është zgjedhur në postin e rektorti të Univrsitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”.

Këshilli Drejtues e ka intervistuar si kandidatin e vetëm, meqë të tjerët janë tërhequr nga gara.

Read Previous

Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Read Next

Mjekët nga Turqia kryejnë 12 operacione kardio-kirurgjike tek fëmijët, pritet të vijë edhe një delegacion nga SHBA-të për operacione tjera