Sipas Prokurorisë Themelore në Gjakovë, procesi zgjedhor ka qenë i qetë

Për Syrin flet Yllka Juniku- Shehu, zëdhënësja për informim e Prokurorisë Themelore rreth procesit zgjedhor dhe zhvillimit të tij. Më poshtë ndiqni intervistën e plotë:

Read Previous

Mbyllet qendra e votimit “Yll Morina” në Gjakovë

Read Next

Mbyllet qendra e votimit “Mustafa Bakija” në Gjakovë