Si të shndërrojmë në art, gjërat e ‘harruara’ ? (FOTO)

Kur frymëzimi, e bukura dhe arti bëhen bashkë nuk ka limite në mrekulli që mund të krijojnë duart e njeriut. Mund të transformojnë gjënë më të vjetër dhe në sy më të parëndësishme në një mrekulli të vërtet!

Në fotot e më poshtë do të shohim se si një piano, një thikë plastike apo një vazo e thyer mund të shndërrohet në një aksesor të bukur për shtëpinë tuaj./Kultplus

 Një divan i krijuar nga një vaskë e vjetër

Ja si me një piano të vjetër mund të krijoni një bibliotekë magjike

Një kitare e krijuar me skateboarde

Një patë e lezetshme e krijuar nga thika plastike

Ja çfarë mund të krijoni me një vazo të thyer

Një akuarium i krijuar nga një tv i vjetër. / KultPlus.com

Read Previous

Studentët s’mund të vijojnë ligjëratat nëse s’janë të vaksinuar

Read Next

Historia e hebrenjve që jetuan në shtëpinë e beut shqiptar ku fshiheshin 400 kg flori