Shala: Vendimi i duhur në kohën e duhur, na bën bashkë dhe na jep fuqi – E SPONSORISUAR

Kandidatja për kuvendin e Komunës së Gjakovës, nga radhët e Lëvizjes së Vetëvendosjes, Mimoza Shala ka kërkuar votën e qytetarëve të Gjakovës për zgjedhjet e 17 Tetorit.

Read Previous

Çfarë kontrabandohet më së shumti nga Serbia ?

Read Next

Qeverisë i kërkohet të përshpejtojë zbatimin e reformave për agjendën evropiane