Rubrika e librit në programin e mëngjesit

Rubrika kushtuar librit sot në programin e mëngjesit na kishte siguruar një sërë librash interesant që ju sugjerojmë t’i lexoni. Tomorr Pozhegu na propozoi këta tituj:
“Rrno vetëm për me tregue” nga At Zef Pllumi, “Kush ma ka lëvizur djathin” nga Spencer Johnson, “Becoming” nga Michelle Obama.

Se çfarë bëhet fjalë në këta libra në pika të shkurtra dhe se pse janë ndër propozimet e Pozhegut ndiqni videon më poshtë:

Read Previous

Sot pritet rinovimi i kontratës së Ibrahimovic me Milanin

Read Next

Vijon vaksinimi masiv në Tiranë