Raporti i spitalit “Isa Grezda”

Spitali i përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë po vazhdon të trajtojë pacientët e infektuar me Covid-19.

Bazuar në raportin e 24 orëve të fundit, të hospitalizuar janë 5 pacientë të cilët kanë rezultuar pozitiv me këtë virus.

Me CPAP maskë dhe me respirator nuk ka pacientë, ndërsa me oksigjeno-terapi janë 5 pacientë.

Të gjithë pacientët e konfirmuar pozitiv me Covid-19 janë nga Shqipëria.

Read Previous

87 ekipe mobile në dispozicion për personat që janë të infektuar me COVID-19

Read Next

Ministri Mehaj vizitë në Pentagon