PDK prezanton kandidatët për këshilltarë komunal nga fshati Rogovë- KRONIKË ZGJEDHORE

Kryetari i degës së Partisë Demokratike të Kosovës njëherit dhe deputet në Kuvendin e Kosovës, Hajdar Beqa filloi fjalimin e tij para banorëve të fshatit Rogovë duke prezantuar dy kandidatët për këshilltarë komunal të zgjedhjeve të 17 tetorit.

Deputeti Beqa tregoi edhe për planet dhe prioritetet e Partisë demokratike në sektorin e bujqësisë.

Kandidatët e këtushëm vazhduan rrjedhën e e fushatës dhe në pjesë tjera të komunës së Gjakovës.

Read Previous

KB “Gjakova Ylli 04” gati për arritjet e radhës

Read Next

Qytetarët e Gjakovës tregojnë se a duhet ushtruar e drejta e votës me 17 tetor