Pastrohet “Parku i Lirisë” në përmbylljen e javës së pastrimit

Java e pastrimit është përmbyllur sot me një aksion tjetër të pastrimit në parkun e lagjes Gecë. Për dallim nga ditët tjera të javës, sot aksionit i janë bashkangjitur edhe përfaqësues të Këshillit të Bashkësisë Islame, anëtarë të Kryqit të Kuq, anëtarët e organizatës “Një thes me veti” dhe vullnetarë të tjerë.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Përleshje me thika në mes të miturve në Gjakovë

Read Next

Kërkohet urgjent gjak 0 negativ për 18 vjeçarin nga Gjakova