Lista e më të votuarve nga AAK dhe LVV për asamble komunale

Në zgjedhjet e 17 tetorit në komunën e Gjakovës kandidatët për asamble komunale të cilët kanë garuar nga AAK kanë fituar me 30.20% ndërkaq kandidatët nga LVV kanë arritur të sigurojnë 28.62% të vendeve në asamble komunale.

Nga AAK – 10 kandidatët më të votuarit nga rezultatet preliminare janë:

 1. Durim Halilaj- 967 vota
  2. Flamur Fetahaj- 699 vota
  3.Agustin Shala-644 vota
  4.Nik Hiseni- 520 vota
  5.Adea Roka- 518 vota
  6. Him Zeqa- 517 vota
  7.Hysen Brahimaj- 507 vota
  8.Valon Pnishi- 453 vota
  9. Shpend Bajrami- 412 vota
  10. Besim Kadrija- 395 vota

Nga LVV- 11 kandidatët më të votuarit nga rezultatet preliminare janë:

1.Ngadhnim Dana-10393 vota
2. Mimoza Shala- 548 vota
3. Ali Tafarshiku- 522 vota
4.Kreshnik Alija- 421 vota
5.Ledian Rexha- 520 vota
6.Mustafa Domi- 479 vota
7.Agon Dobruna- 442 vota
8.Ermal Kusari- 439 vota
9.Neshet Këpuska- 339 vota
10. Shqipe Fejza- 335 vota
11. Diana Qarkagjia -333 vota

May be an image of 13 people and text that says 'Ardian Gjini Durim Halilaj 967 vota Flamur Fetahaj 699 vota Ngadhnjim Dana 10393 vota Mimoza Shala vota Agustin Shala 644 vota Ali Tafarshiku 522 vota Nik Hyseni vota Adea Roka 518 vota Kreshnik Alija 421 vota Ledian Rexha 520 vota Him Mustafa Domi 97 vota Hysen Brahimaj Valon Pnishi 453 vota Agon Dobruna 442 Shpend Bajrami vota Ermal Kusari vota Besim kadrija 395 Neshet Këpuska 339 vota Shqipe Fejza Diana Qarkaxhija VETEVENDOSJE!'

Read Previous

Miratohet në parim Projektligji për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Read Next

Të enjten takohet grupi teknik Kosovë-Serbi, për zgjidhjen e çështjes së targave