Kusari – Lila njofton ministren e ekonomisë mbi planet për parqet industriale në Gjakovë

Kandidatja për kryetare të komunës së Gjakoës nga LVV, Mimoza Kusari-Lila bashkë me ministren e ekonomisë, Artane Rizvanolli qëndruan në hapësirat e Metalikut. Kusari-Lila njoftoi detajisht ministren për planet mbi parqet industriale.

Ministrja Rizvanolli u shpreh se kjo është nxitje për bizneset e reja dhe patjetër që do e ketë përkrahjen e nivelit qendror.

Në takim u diskutua edhe mbi parqet teknologjike për rini për të cilat Kusari-Lila tha se janë në plan të riorganizohen tek objekti i bankosit gjatë mandatit të saj.

Read Previous

Kurti: Mimoza ka dijen, aftësinë e vullnetin e unë e kam besimin në Mimozën- E SPONSORIZUAR

Read Next

Miratohet projekti për restaurimin e Urës së Niçës në Pogradec