Kurti: Ne jemi bërë bashkë me Mimozën për Gjakovën, Gjakova duhet të bëhet bashkë për Mimozën- KRONIKË ZGJEDHORE

Foajea e pallatit të kulturës “Asim Vokshi” në Gjakovë ishte destinacion i LVV. Brohorimat filluan që në hyrje të Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti. Por nuk mjaftuam me kaq, derisa të pranishmit filluan të brohorasin emrin e kandidates për kryetare të komunës së Gjakovës nga LVV Mimoza Kusari-Lila.

Kryeministri Kurti, tregoi dhe njëherë se prezenca e tij në këtë qytet është për ta mbeshtetur kandidaten për kryetare Kusari- Lila.

Kurti ka pasur një sërë takimesh në Gjakovë. Me ç’rast është takuar edhe banorë të bashkësive të tjera lokale të komunës së Gjakovës.

Read Previous

Vajza që ishte zhdukur në Gjakovë, gjendet në Lipjan

Read Next

Kosova i mbyll ndeshjet e tetorit me humbje nga Gjeorgjia