Kryqi i Kuq dega në Gjakovë prezanton punën dhe aktivitetet për vitin 2023

Kryqi i Kuq dega në Gjakovë përmes një organizimi të mbajtur sot ka prezantuar punën dhe aktivitetet për vitin 2023. Në këtë aktivitet u kërkua nga të rinjët për shumë përfshirje në punë vullnetare.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Punësimi i grave viktima të dhunës në familje dhe në bazë gjinore do të subvencionohet nga Qeveria

Read Next

Mbi 19 mijë e 500 fëmijë i ka marrë peng Rusia deri tani nga Ukraina