Intervista: Përmbyllja e Vitit 2023 – Behar Ferizi, kryeshef ekzekutiv në KRM “Çabrati”

Read Previous

​Begaj dhe Rama për aktorin Kabashi: Mbajti gjallë brenda nesh dashurinë për artin

Read Next

​OKB: Më shumë se 80% e popullsisë së Gazës është zhvendosur nga sulmet izraelite