Haradinaj kërkon që të dyfishohen pensionet për veteranët

Ramush Haradinaj, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka kërkuar dyfishimin e pensioneve për veteranët e luftës.

Haradinaj, po ashtu deklaroi se këto pensione që po u bëhen këtyre familjeve janë status i rregulluar me ligj dhe nuk duhet t’u mohohet e drejta për të punuar, pasi veteranët e luftës po detyrohen të punojnë ilegalisht nëpër sipërmarrje të ndryshme pa kontrata pune.

Veteranët marrin pension mujor sa paga minimale; 170 euro që është tash.

Read Previous

Ministri Mehaj udhëtoi për vizitë zyrtare në SHBA

Read Next

Kurti takon përfaqësuesin special të OKB-së