Fillon kampi veror i handbollit në Gjakovë

Kampi veror I henbollit ka filluar sot në Gjakovë me pjesmarrjen e më shumë se 80-të vajzave e djemve. Ushtrimet do të mbahen në Palestrën e Sportit Shani Nushi në Gjakovë dhe në Konviktin Sadik Stavileci do të akomodohen trajner dhe sportistë. Muhamet Arifi nga Federata e Hendbollit të Kosovës thotë se kampusi është I mirësëardhur për të gjithë.

Akomodimi në Konvikt është I përvitshem dhe kushtet janë të favorshme për sportstët.

Kampi veror I Hendbollit mbahet çdo vit në Gjakovë ku mbledhe trajner e sportits të henbolli nga e gjithë Kosova.

Read Previous

30 vjet nga Deklarata e 2 Korrikut

Read Next

Brigada e Zjarrfikësve në Gjakovë përfiton donacion nga Kontigjenti Ushtarak Italian