Ferdinaze Gola në “Miq në pasdite”

E ftuar në emisionin e pasdites në Syri ishte Ferdinaz Gola. Historia e saj është e veçantë, nënë e një vajze me sindromën down, e cila u mundua me të gjitha format ta integronte në shoqëri dhe IA DOLI!

Si është të kujdesesh për Vlerën, cilat janë sfidat, kur ka hasur në vështirësinë më të madhe, a e mirëpritën Vlerën shokët e klasës?
Të gjitha këto mund t’i ndiqni në videon më poshtë në emisionin e plotë:

Read Previous

Gratë në ushtrinë e Ukrainës bëjnë paradë me taka, shkaktojnë debate në vend

Read Next

76-vjeçari nga Kosova mbytet në Velipojë