Dr. Kadrijaj: Pacientët me probleme të zemrës duhet të jenë të kujdesshëm në përdorimin e terapisë

Në Qendrën Kombëtare të Mjekësisë së Punës në Gjakovë krahas departamenteve tjera funksionon edhe departamenti i kardiologjisë në të cilin kryhen të gjitha shërbimet diagnostike joinvazive. Sipas doktorit Kadrijaj, pacientët që frekuentojnë këtë department kryesisht janë me sëmundje kronike kardiovaskulare të cilat përfshijnë të gjitha grupmoshat nga 18 e tutje.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Shqipëria e para e rajonit dhe e 31-ta në botë për indeksin e lirisë ekonomike

Read Next

Mbeturina të shumta rreth qendrës mësimore ‘’Bethany Christian Services’’