Deri në 1500 euro dënim për ata që ngasin veturën pa patent shofer

Sipas Policisë së Kosovës, vetëm gjatë vitit 2023 janë shkaktuar 23,676 aksidente, ndërkaq janë shqiptuar mbi 600 mijë gjoba, Ndryshimet e fundit të ligjit për rregullat e trafikut rrugor janë bërë për rritjen e sigurisë në trafik dhe uljen e numrit të aksidenteve. Kështu tha për televizionin Syri, Kapiten Albin Sahatqija komandant i trafikut rajonal në Gjakovë.

Read Previous

Rrugët “Përmet Vula” dhe “Tahir Efendija” bëhen njëdrejtimëshe

Read Next

Arianit Shehu: Kosova duhet të krijojë një platformë politike përtej viktimizimit