Dëme të konsiderueshme materiale si pasojë e zjarrit në rrugën “Dëshmorët Dervishdana”

Dëme të konsiderueshme janë shkaktuar sot si pasojë e një zjarri që përfshiu një kompleks banesor, e dy shtëpi në rrugën “Dëshmorët Dervishdana” në Gjakovë. Ekipet relevante dolën menjëherë në vend të ngjarjes, dhe lokalizuan zjarrin.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Konfrontim fizik në mes dy basketbollistëve të KB “Vëllaznimi”

Read Next

Kurti: Asociacioni s’mund të dalë para 39 marrëveshjeve tjera si “qerrja para kuajve”