Asnjë aplikim në thirrjen e hapur për mbështetje financiare nga ZKK

Zyra komunale për komunitete dhe kthim në komunën e Gjakovës ka hapur thirrjen për subvencione. Për më shumë detaje, ndjekim materialin në vazhdim.

Read Previous

U mbajt mbledhja e tetë e Komitetit për Komunitete

Read Next

Një grumbull i mbeturinave në lagjen “Ali Ibra” është përfshirë nga zjarri