Alergologia nga spitali i Gjakovës anëtarëson Kosovën në Organizatën Botërore të Alergologjisë

Read Previous

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Gjakovë hap thirrjen për Mekanizëm Bujqësor

Read Next

Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, përmbylli punimet e edicionit të 41-të