25 vjet nga masakra e Vejsave në Gjakovë

Në natën mes 1 dhe 2 prillit 1999, në bashkësinë e parë lokale në Gjakovë, forcat serbe masakruan e vranë mbi 60 civilë shqiptarë. Në shtëpitë e tyre, i dogjën të gjallë e të vdekur anëtarët e familjeve Vejsa, Hoxha, Haxhiavdija, Caka, Gashi, Gërqari, Cana, Nuçi, përderisa mosha e të vrarëve ishte nga 2 deri në 75 vjeç. 

Read Previous

Lojërat Olimpike Paris 2024, përjashtohen 800 punonjës sigurie

Read Next

Kumnova-Baçi: Transporti i nxënësve të fshatit Botushë do të zgjidhet brenda pak ditësh