20 mijë e 637 raste ne Urgjencën e QKMF në Gjakovë janë trajtuar për 8 muaj

Në periudhën janar-gusht të vitit 2023 në urgjencën e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjakovë janë regjistruar për trajtim 20 mijë e 637 raste. Profesionistët e këtushëm thonë se angazhimi i mantelbardhëve është i vazhdueshëm dhe me shumë përgjegjësi në shërbim të secilit pacient.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Vjelja e rrushit 1 muaj me vonesë

Read Next

Identifikohen rreth 20 mijë fije kanabis në Koshare të Gjakovës