​Nën kërcënimin e armës vjedhin arkën me para në market

Një vajzë raporton se dy të dyshuar të pa njohur, të maskuar kanë hyr në marketin ku ajo ishte duke punuar dhe nën kërcënimin e armës i kanë marrë arkën në të cilën sipas viktimës kanë qenë rreth 125 euro dhe kanë ikur në drejtim të pa njohur.

Rasti ka ndodhur mbrëmë në Pejë. Njësitë relevante policore kanë dalë në vendin e ngjarjes. Rasti vazhdon të hetohet.

Read Previous

Sektori i Hotelerisë s’e pranon mbylljen as kthimin e TVSh-së prej 18%, bizneset në prag të falimentimit

Read Next

Çfarë ka ndryshuar në jetën e të moshuarve gjatë pandemisë?