• 1 July, 2022

​Asnjë pacient me Covid-19 pozitivë nuk është i shtrirë në QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se bazuar në raportimet klinikave të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, asnjë pacient me Covid-19 pozitivë nuk është duke u trajtuar në QKUK, ndërkaq në spitalet e përgjithshme ka 4 pacientë të konfirmuar me Covid-19.

Sipas njoftimit, në QKUK po trajtohen 29 pacientë post-Covid, kurse në spitalet e përgjithshme 6 pacientë si post-Covid-19.

Prej numrit të përgjithshëm të pacientëve, 9 pacientë janë me oksgjeno- terapi, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 4 pacientë post-covid

Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Pejës, 2 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

Read Previous

Kjo është gjendja e rrugëve pas reshjeve të borës

Read Next

Grenell: Blinken nuk do të arrijë rezultate në Ballkanin Perëndimor dhe çështjen Kosovë-Serbi