1. Home
  2. Lajme

Category: Top stories

Kujtohen Fatmir Kërleshi dhe Xhevat Hoxha

Kujtohen Fatmir Kërleshi dhe Xhevat Hoxha

31 vjet më parë kjo rrugicë jehoi nga zëri i të rinjëve të cilët kërkuan liri nga zgjedha serbe. E në këtë përvjetor u kujtuan dëshmorët e demonstratave të atyre ditëve Fatmir Kërleshi e Xhevat…

Raportimi gjatë pandemisë

Raportimi gjatë pandemisë

Mes bardhësisë së dëborës dhe shtigjeve të skijimit

Mes bardhësisë së dëborës dhe shtigjeve të skijimit

I vendosur në një lartësi mbidetare rreth 1500 metra fshati Bogë është një ndër fshatrat më të vizituar në Kosovë. Në hyrje të këtij fshati mund të gjesh shtëpizat e ndërtuara prej druri, disa në…