KRU ” Gjakova” ka filluar me trajnimin e pesonelit të impiantit të ujërave të zeza

Impianti për trajtimin e ujërave të zeza në Gjakovë më në fund është drejt funksionalizimit. Ky projekt ka për qëllim mbledhjen dhe trajtimin e ujrave të zeza si dhe pastrimin e lumenjëve në komunën e Gjakovës. Inxhinierët e këtij prjekti treguan për procesin e përgjithshëm të punës që do të bëhet këtu.

Në mënyrë që personeli që do të punojë këtu të jetë sa më profesional, kompania ka filluar të bëjë edhe trajnimin e tyre në teori dhe e gjithë kjo po bëhet falë ekspertëve të fushës.

Dihet se ky projekt është financuar nga Qeveria Zvicerane, banka gjermane për zhvillim si dhe Komuna e Gjakovës.

Read Previous

Kiana Kryeziu siguron pjesëmarrjen në Olimpiadën e dimrit

Read Next

Feministët në Shqipëri pagëzojnë 20 rrugë me emrat e 20 grave të vrara nga burrat